IELTS Eğitimi

IELTS, İngilizce sınavı ile tanışın. IELTS sınavı İngilizcenin kullanıldığı ülkelerde eğitim almak, çalışmak veya göç etmek isteyen kişilerin İngilizce dil seviyelerini değerlendirmek için yapılan uluslararası bir dil sınavıdır. IELTS, dil becerilerini adil, doğru ve amaca uygun bir şekilde dünya çapında kabul edilmiş standartlar çerçevesinde değerlendirir ve başlangıç seviyesinden en ileri seviyeye kadar tüm seviyelerini kapsar.

İngilizce öğrenmenin ana dili olan yerlere gitmek, eğitim almak, çalışmak veya göç etmek isteyen kişiler için IELTS sınavında yüksek puan almak çok önemlidir.

IELTS Hazırlık Eğitim Programı?

  • İngilizce akıcılığınızı, doğruluğunuzu ve güveninizi geliştirmeye odaklanmanızı sağlıyoruz.
  • Sınav tekniğinizi geliştirirken Akademik veya Genel olarak IELTS sınav formatını tanıtıyoruz.
  • Yeteneğinizi en iyi şekilde yerine getirebilmeniz için bir strateji geliştirmenize yardımcı oluyoruz.
  • Okuma, Yazma, Konuşma ve Dinleme, Dört temel beceride dil becerinizi geliştirmenizi hedefliyoruz.

Dil okulumuz, 10 hafta süren, toplam 60 dersten oluşan, her ders saatinin 50 dakika olduğu eğitim sistemiyle İngilizcenizi geliştirmeniz ve sınava hazırlanmanız için mükemmel bir fırsat sunmaktadır.

IELTS sınavına yönelik en fazla 6 katılımcıdan oluşan ve her katılımcının hedefine yönelik verim alabileceği grup dersleri ya da bireysel hazırlık dersleri düzenlemekteyiz. Bu nedenle kesinlikle kalabalık gruplar oluşturmamaktayız.

Birçok kursta karşılaşılan 12 ya da 15 kişilik gruplarda yürütülen genel dil eğitiminin aksine, maksimum 6 kişiden oluşan özel gruplarda IELTS hazırlık eğitimi vermekteyiz.

Eğer yoğun bir programınız varsa özel ders sizin için en avantajlı seçenek olacaktır. Belirleyeceğiniz gün ve saatlerde haftalık olarak revize edilebilen bir program ile IELTS sınavı akademik yaşamınızda ya da iş hayatınızda profösyonel amaçlarınızın önünde bir engel olmaktan çıkacaktır.

Gruplardaki katılımcıların dil beceri düzeyinin homojen olması esastır ve gruplar seviye tespit sınavı sonucunda oluşturulur. Her katılımcı ayrı ayrı yazılı ve sözlü sınava tabi tutulur.

  • Intermediate düzeyde olan öğrenciler için sınavdan 5.5-6.0 bandında puan almaları hedeflenmektedir.
  • Upper Intermediate düzeyde olan öğrenciler için sınavdan 6.0-7.0 bandında puan almaları hedeflenmektedir.
  • Advanced düzeyde olan öğrenciler için 7.0-9.0 bandında puan hedeflenmektedir.

İstek üzerine 2 veya 3 kişilik gruplar da oluşturulabilir. 2003 yılından bugüne olan tecrübemiz ve akademik başarısı tescilli öğretmenlerimiz ile sizleri istediğiniz skora götürecek programı hazırlamaktayız. Programda kullanılacak tüm ders materyalleri Hi English tarafından katılımcılara ücretsiz olarak verilmektedir.

IELTS (International English Language Testing System)

IELTS dört temel dil becerisi olan okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini ölçen ve uluslararası geçerliliği olan bir İngilizce dil sınavıdır. IELTS iki versiyondur. Akademik veya Genel olarak sınava başvuru yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir