GRE Eğitimi

GRE eğitimlerimiz hafta sonu ve hafta içi grupları şeklindedir. Talep edildiğinde istenilen gün ve saatler içerisinde iş ya da eğitim hayatınıza uygun olarak birebir özel derslerde programlamaktayız. GRE Kursu katılım öncesinde seviye tespit sınavı düzenlemekteyiz. Yapılacak olan seviye tespit sınavı sonrasında uygulanacak olan program öğrencimizle paylaşılmaktadır.

GRE Genel Testi Hakkında Bilgi

Lisansüstü ve İşletme Okulları İçin Tek Test. Başarı için Daha Fazla Fırsat, Yüksek lisans derecesi almak, çok sayıda fırsat yaratabilir. Son istatistiksel veriler, eğitimin daha fazla kazanç elde etmek ve işsizlik oranlarının azaltılması açısından oynadığı önemli rolü açık bir şekilde ortaya koymaktadır.

İster lisansüstü eğitimi göreceğiniz bir okula, ister bir işletme okuluna gitmeyi planlayın – ya da önünüzdeki seçenekleri değerlendiriyor olsanız bile – geleceğiniz için önemli bir adım atıyorsunuz.

Okullara sahip olduğunuz becerileri en iyi şekilde göstermeniz için akıllıca bir hamle ve Değiştirilmiş GRE Genel Testi ile bunu yapabilirsiniz! Bu, Özgüvenin Gücü – sadece değiştirilmiş GRE Genel Testi ile.

Değiştirilmiş GRE Genel Testi, elinizden gelenin en iyisini yapmanıza yardımcı olmak için size Özgüvenin Gücünü verir. Değiştirilmiş GRE Genel Testi ile okullara hangi puanları göndereceğinize siz karar verirsiniz.

Test günü sahip olduğunuz kapasitenin tamamını yansıtamadığınızı hissederseniz, sorun değil. Sınava tekrar girebilir ve sadece okulların görmesini istediğiniz puanları gönderebilirsiniz. Bu, sadece GRE testleri ile sahip olabileceğiniz ScoreSelect® seçeneğinin bir parçası.

Ayrıca değiştirilmiş GRE Genel Testi, bir bölümde soruları atlama, geriye dönüp cevapları değiştirme ve istediğiniz sorudan başlama imkânı sunan tek lisansüstü ya da işletme okullarına giriş sınavıdır.

Değiştirilmiş GRE Genel Testinde, lisansüstü ya da işletme okullarında ortaya koyacağınız düşünme biçimini en yakın şekilde yansıtan soru tipleri bulunmaktadır.

Sözlü Akıl Yürütme — Yazılı materyali analiz etme ve değerlendirme, metinde sunulan bilgileri sentezleme, cümlelerin öğeleri arasındaki ilişkileri analiz etme ve sözcük ve kavramlar arasındaki ilişkilerin farkına varma becerinizi ölçer.

Nicel Akıl Yürütme — Aritmetik, cebir, geometri ve veri analizinin temel kavramlarından yararlanarak problem çözme becerinizi ölçer.

Analitik Yazma — Eleştirel düşünme ve analitik yazma becerilerinizi, özellikle fikirlerinizi açık ve etkili bir şekilde kelimelere dökme ve kanıtlarla destekleme becerinizi ölçer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir