GMAT Eğitimi

GMAT hazırlık eğitimi programlarımız birebir özel ders şeklinde olup öğrencinin İngilizce eğitim düzeyi test edilip belirlendikten sonra kişiye özel işitsel ve görsel eğitim yöntemleri kullanılarak hazırlanmaktadır. GMAT sınav teknik ve taktikleri üzerine uygulanan program öğrencinin çözüm becerisini geliştirmekle birlikte pratikte akıcı olması sağlanmaktadır.

GMAT Eğitim Programı Hakkında Bilgi

Hi English olarak 2003 yılından itibaren akademik başarısı tescilli Türk ve Yabancı öğretim üyelerimiz ile birlikte öğrencilerimizi GMAT sınavına sonuç odaklı hazırlamaktayız.

Türkiye genelinde uluslararası ve yerel İngilizce sınavlarına hazırlıkta en başarılı dil okuluyuz. Programda uygulanacak toplam ders saati öğrencinin Seviye Tespit Sınavı sonrasında belirlenecektir.

GMAT kursu eğitim programlarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için Bağdat Caddesi şubemizi arayarak eğitim danışmanlarımızla irtibata geçebilirsiniz.

GMAT (Graduate Management Admission Test)

İşletme Doktorasına Hazırlık Testi (GMAT-Graduate Management Admission Test), MBA gibi işletme doktorasına hazırlık programlarına kabul için ön koşul niteliği taşıyan, analitik akıl yürütme, yazma, nicel, sözlü ve okuma gibi İngilizce becerilerini değerlendirmeye dönük bilgisayar uyarlamalı sınavdır.

GMAT ne işletme bilgisini veya becerilerini ne de zekâyı ölçer.

Testin sahibi firma Graduate Management Admission Council’e (GMAC) göre, GMAT, analitik yazma ve problem çözme becerilerini değerlendirirken, gerçek dünyada işletme ve yönetim alanlarında başarılı olmak için hayati derecede önemli olduğunu düşündüğü veri yeterliliği, mantık ve eleştirel akıl yürütme becerilerini ölçer.

GMAC 5 Haziran 2015’te sınava, sınava giren kişinin yeni formatlarda ve çoklu kaynaklarda sunulan verileri değerlendirme becerisini ölçmek üzere tasarlanmış olan bütünleşik akıl yürütme bölümünü ekledi.

GMAT Graduate Management Admission Council’ın tescilli markasıdır. 2.100’den fazla üniversite ve kurum tarafından sunulan 5.900’ün üzerinde program, programları için seçim kriterlerinin bir parçası olarak GMAT sınavını kullanmaktadır.

İşletme okulları testi, MBA, Muhasebe Yüksek Lisansı, Finans Yüksek Lisansı gibi çok çeşitli lisansüstü işletme programlarına kabul için bir kriter olarak kullanmaktadır.

GMAT sınavı dünyanın dört bir noktasındaki 112 ülkedeki standart hale getirilmiş test merkezlerinde uygulanmaktadır.

GMAC sınavın işletme okulu programlarında başarıyı tahmin ettiğini istatistiksel olarak doğrulamaya yönelik doğrulama çalışmaları gerçekleştirmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir